Lola si profetiile de autorealizare


Love, happiness, kids. La asta viseaza toate pustoaicele cand vor fii mari. Se vad toate in functii importante, se vad slabe, frumoase, cu joburi cat se poate de importante si devreme acasa.

Dar s-o luam cronologic.

De la „ Tu ce vrei sa te faci puisor cand o sa fii mare? la deja banala intrebare de la interviuri „ Ce job te vezi facand peste urmatorii 5 ani?” la interogatia rostita cu perversitate de profesorul din facultate ”Povesteste o zi din viata ta de peste 10 ani!”,  suntem implacabil supusi propriilor profetii de autorealizare. Ele ne forteaza sa ne cream un sens, o directie in viata.

Chestie dificila…. sa fim seriosi,. In momentele alea, cine stie ce vrea sa faca in viata si daca stie, cine e convins in totalitate ca ce vrea sa faca i se potriveste, astfel incat sa fie determinat atat de tare sa urmeze directia din acel moment?

E simplu..reusita in viata depinde de pregatirea noastra dar in cea mai mare parte depinde de sansa..pe care unii n-o au. Si atunci, ce facem cand ajungem sa traim ziua  aia „de peste 10 ani” si descoperim ca, desi profetia nu s-a indeplinit, imaginea prezenta e de fapt suma reala a  consecintelor ei in viata noastra.. 

Reclame

Un comentariu (+add yours?)

  1. bvunique
    iul. 12, 2012 @ 09:03:03

    ce facem ? ne facem alte profetii……………unde ne vedem peste alti 5 ani sau 10, de data asta ajustate cu coeficientul experientelor traite……..in mod sigur ne facem mai intelepti un pic, cugetam mai mult ………….si de ce nu…………scriem……….dar tu o faci din ce in ce mai rar, Lola………….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: