Ce ne-am face fara word of mouth


Word of mouth. Sau despre ce se vorbeste. Sau despre ce palavrageste lumea pe la colturi. De ce e atat de important ce spune x sau y?  Si, cum ma afecteaza pe mine asta? Sau, de ce PR-istii pun atata pret pe asta?

Efectul de contagiune pe care il creeza e  esential pentru unii si altii. Chiar indispensabil marilor companii care spun ca e musai sa ai un Fan Page pe Facebook  ca sa stie lumea de tine, ce faci si ce concurs ai  mai inventat ca sa atragi atentie gratuit. Trebuie sa stii TOT. Trebuie sa stii tot ce fac toti prietenii tai virtuali chair daca nu te intereseaza si chiar daca n- ai chef. Asta  ma enerveaza, ca odata intrat in retea, Facebook te obliga sa fii prieten cu toata lumea. Este imperativ sa ai parte de comentariul prietenului virtual al prietenului virtual al prietenului virtual al lui Geoergel care n-a avut ce face azi la job si  si-a postat o poza cu el in fata oglinzii din baie, sugand o acadea, explicandu-ne noua tuturor cum sta treaba cu ” acadelele” si cu suptul in general, care sunt reactiile gustative la contactului acadelei cu varful  intortochiat al limbii care percepe ceea ce e dulce.  Nevoia asta de a ne pierde intimitatea ma inspaimanta. Toata lumea vorbeste innebunita de viralitate. Daca nu esti pe Facebook, nu existi. Nu esti in trend. Nu comunici prin social media, atunci nu stie lumea de tine. Nu ai awareness, nu ai fani care sa-ti aduca de 7 ori atatia fani.

Nu sunt o experta in Facebook si nu stiu care sunt „posibilitatile nenumarate de promovare” Nici nu vreu sa le stiu. Ma inspaimanta oamenii care au renuntat la obiceiurile de bun simt ca sa-si dedice timpul lor statului pe Facebook. Nu degeaba se spune” am stat pe F”. The F word is everywhere, on everybody’s mouth.

Beware. Call  me old school, dar atata timp cat traiesti  in virtual, esti virtual.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: