Lucrurile bune vin daca le astepti


Lucrurile bune vin daca le astepti

Lola credea ca lucrurile bune vin daca le astepti.Dar pentru reusita, secretul consta in a stii cum sa le astepti.

Nu sa stai cu mainile incrucisate si sa spui cu resemnare „Asta e!”. Trebuie sa sa ai rabdare si sa sa cauti pana gasesti acel ceva de care sa te indragostesti, pe care sa ti-l doresti cu disperare.  Trebuie sa lupti. Sa inveti sa lupti daca n-ai mai facut-o niciodata pentru ca pana acum ti-a mers totul ca pe roate. Sa vrei sa faci ceva bun in fiecare zi. Poate fi un gand bun, poate fi o carte din care sa iei ceea ce -ti trebuie, poate fi o persoana.

Trebuie sa stii sa alegi. Orice alegere e cea mai buna dupa ce ai luat-o. Impaca-te cu ea, fa cel mai bun lucru din ea. Fa alegerea!

In viata trebuie sa ai curaj si inspiratie. Insipira-te din tot ce ti se intampla, bun sau rau. Ba chair inspita-te din inperfectiunea celorlati.  Asa ca, obisnuieste-te de pe acum cu ideea ca oricum o sa gresesti. Pentru asta, incearca sa faci un lucru nou in fiecare zi.  Atunci cand incepi ceva, fa-o cu pasiune. Asa cum spunea Robin Sharma, ” Be a rockstar!”. Asta daca iti doresti viata de rockstar.

Reclame

Un comentariu (+add yours?)

  1. bvunique
    ian. 14, 2011 @ 08:14:25

    Imi placea sa o contrazic pe Lola, nu stiu daca de dragul discutiei, ori de ce, dar……..intr-un oarecare fel, Lola are dreptate. Si ca sa nu o contrazic, o s-o intreb: cum poti face un lucru nou in fiecare zi ? Si cand incepi ceva, cum poti face ca flacara pasiunii sa ramana aceeasi ?
    Si totusi, poti sa ai rabdarea, poti sa te lupti, poti sa alegi, poti sa te arunci cu curaj in orice, poti sa te inspiri din orice, totusi nu poti sa-ti schimbi karma. Ea poate fi rea oricat ai incerca sa te lupti si sa te zbati si poate fi buna oricat n-ai incerca sa faci nimic. Fara indoiala, chiar si intr-o karma rea poti sa vezi doar lucrurile bune, dar trebuie sa fii al naibii de optimist !! Fara indoiala ca poti sa incerci sa-ti influentezi soarta luptandu-te pentru asta. Chiar de-ti va lua o viata intreaga si nu vei avea rezultate, decat eventuala multumire ca ai incercat. Singurul lucru sigur, chiar dureros de sigur, e ca nu poti opri trecerea timpului, indiferent daca te lupti au ba. Asa ca………..la lupta Lola.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: