Cate ceva despre ce nu am facut dupa ce nu am facut


2011. De parca timpul e comprimat in 2011 clipe. Asa de repede a mai trecut un an. La fel de repede incat refuzam sa ne simtim mai batrani. Din contra….desi ne credem mai maturi fata de anul precedent.

Am tot vrut sa scriu in acest timp. Dar nu am facut-o. Poate din dorinta de a scrie ceva „bun”, nu doar de a scrie si atat. Acumulam idei….punandu-le la pastrat pentru momentul in care urma sa incep sa le redau intr-o forma original de incitanta. Le amanam parca intentionat. Asa cum amanam de regula sa facem lucrurile cele mai simple in viata, desi culmea, tocmai alea sunt cel mai greu de facut pentru ca sunt de fapt cele mai importante.

Am tot vrut sa scriu despre revelatiile mele. Pentru ca au fost. Pentru ca am cunoscut oameni intelepti de la care am vrut sa preiau ideile lor despre lume si viata. Pentru ca asa m-am redescoperit intr-o forma pe care o cautam demult la o varsta cu adevarat unica. Dar n-am facut-o….de teama de a asterne niste idei care nu ar fost intelese cum as fi dorit eu, si de a parea astfel ridicola.

Am tot  vrut sa scriu despre lucururile care ma enervau. De exemplu, despre masinile care stau parcate in drumul meu spre job, pe trotuar, de-a lungul si de-a latul trotuarului, acoperind in intregime suprafata destinata pietonilor, iar eu trebuie sa fac slalom printre masini sau sa merg pe sosea. Ca sa nu mai zic ca exact pe partea cealalta a fost inaugurata o imensa parcare cu plata care e goala in permananta. Mi-as dori macar pentru o zi, pe aceeasi starda, pietonii sa circula  numai pe sosea iar masinile sa fie nevoite sa faca slalom printre ei. Asa..sa inversam rolurile si sa vedeti si voi cat poate fi de frustrant. Si asa mi-am adus aminte de Dan Perjovschi care spunea la un moment dat ca „ am auzit la radio un capitan de circulatie rugand soferii care-si parcheaza oricum masina pe trotuar sa lase un pic de loc…sa circule pietonii.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: