Lola si revul sau despre mozol


-La multi ani!

-La multi ani! Si se auzi doar zgomotul produs de ciocnirea paharelor. El statea cu capul aplecat spre ea si se tot apleca, cu buzele tuguiate si cu ochii deodata facuti mici.

-La multi ani!

Spune-mi si tu “La multi ani!”. Tu de ce nu-mi spui?? Si isi tuguie buzele din nou, aplecandu-se mai barbateste catre ea, pana cand reusi sa le ating pe ale ei. Ea, desi parca nu vroia, se gandea ca nu i-ar  strica un mozol, si inchise ochii si isi lasa buzele abandonate in buzele lui. Dar el o tot presa cu buzele, si in loc de o intalnire delicata, tandra si juicy a acestora, simtea doar cum inceputul lui de barba o irita. Dar el tot vroia sa o sarute. Se apropie si mai tare de ea si ii baga limba in gura.

Ihh..e dulce! Ce puii mei bei acolo? Ce ai in paharul ala?

Vodka cu cola.

Eu nu stiu cum poti sa bei prostia aia!

E buna. Bea si tu. La multi ani! Zi-mi si tu la multi ani. Hai…..Si de data asta se apleca cu forta peste ea si ii baga din nou limba in gura. Nu era un sarut in adevaratul sens, pentru ca limbile lor nu reuseau sa se intalneasca sub cupoladin cerul gurii fiecaruia.  El baga limba in gura ei si o scotea imediat de parca fugea de ea, cu o miscare aproape mecanica.  Ea si-ar fi dorit un dans al limbilor cu multe prize, un mozol care sa se prelungeasca de la sine, cu alunecari surprinzatoare, ca intr-un film cu suspans. Asa cum stateau ei lipiti unul de altul, ea simiti cum mainile lui aluneacu in jos pe fundul ei si cum el ii strange bucile cu putere, cu o miscare la fel de mecanica. Si cu toate ca nu era cea mai reusita imbratisare, parca nu vroia sa I se sustraga. Profita de salbaticia cu care o strangea, de mozolul accidental. Incepuse sa se unduiasca dupa ritmul impus de el, care aproape ca o sufoca cand se tuguia catre ea sa o sarute. Totul era o zvarcoleala, o unduire ritmata, sacadata, o valvataie, un freamat comun care ii prinsese pe amandoi. Buzele lui erau buzele ei si mainile lui erau mainile ei.

Deodata lumina se aprinse si un cap legant cu niste ochi globulosi isi facu aparitia.

-Ah, bah….aici erai? Da si mie o tigara ca nu mai stiu pe unde e pachetu meu! Da si un foc.

El ii arunca pachetul de tigari si continua sa o sarute.

Stai. Cred ca mi-am pierdut cercelul, zise ea, smulgandu-se din stransoarea lui. Desi era Anul Nou, afara ploua ca in zilele adevarate de toamna. Isi scoase telefonul si luminand, se apleca sa-si caute cercelul. Atunci i-a trecut prin cap ca de data asta chiar reusise, chiar primise ceea ce si-a dorit…saruturi si imbratisari cu un tip pe care abia al cunoscuse si care ii acorda doar ei atentie.

Reclame

Un comentariu (+add yours?)

  1. Europolis
    dec. 20, 2010 @ 17:51:01

    Sincer cred ca te-a excitat la maximum mozolul stangaci..dupa cum explici mai sus.cum de nu ati ajuns intr-un pat sa-i dai pustiului ocazia sa-si dovedeasca calitatile masculine…acu nu fi asa categorica..ti-a trecut prin minte cum s-ar fi terminat totul..el fericit ca i-a tras-o uneia de treizeci de anisori iar tu ca ai probat un morcov tanar.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: