Perioada „puletzi”


Azi vreau sa va vorbesc despre barbatul macho din ziua de azi. Are de regula in jur de 28 (cu indulgenta), maxim 38 de ani si, culmea, inca mai arata bine, desi el isi imagineaza ca, totusi arata foarte bine si crede ca va mai arata asa si peste 10 ani; are un job cat de cat decent, dar caruia nu i-a acordat niciodata atentia cuvenita, asa ca de ce ar face-o de acum inainte?; are o masina care nu e prin definitie „aspirator de femei”, dar nici dacia nu e, asta pentru ca e destul de captivant el prin propria persona, isusi suficient; si, ceea ce e esential, de regula, a suferit in trecutul apropiat o deceptie majora in dragoste. Poate ca a fost cu adevarat implicat in relatie, chiar fidel, poate ca a strans din dinti cand era cu ea si a fost tentat de a „socializa” cu altele, poate ca a renuntat la nimicuri personale tocmai pentru a-i face ei pe plac, poate ca a facut chiar si compromisuri..si tot a ea a fost cea care „l-a dezamagit”, poate cea care a pus capat relatiei pentru ca el n-a avut tupeul s-o faca………….. dar de acum ….s-a terminat.

Din razbunare, din dorinta de a se refula sau din nevoia de a-si dovedi ca inca mai pot, dupa o deceptie de genul asta, incep sa fie guvernati de pula. Laissez fair-ul si hedonismul sunt la ele acasa…..Nu vad peste tot decat puicute dornice, incinse, lascive, prostute, disponibile la orice ora de o partida cu ei, trec cu cea mai mare naturalete de la un agatament la altul si incepe sa la placa din ce in ce mai mult sa flirteze si sa fie in fiecare seara daca se poate cu alta. Desi ei se vad si se dau drept selctivi, in realitate ar fute tot, fara ocolisuri si fara menajamente, impinsi din spate parca de principiul utilitatii al lui John Stuart Mill – sex- cat mai mult si cat mai bun, pardon, des!, Acum, abia acum, se simt cu adevarat barbati si se intreba de ce n-au fost asa si inainte, pentru cu jocul acesta lasciv incepe sa le placa din ce in ce mai tare. Poate e o situatie noua, poate nuh, dar trebuie sa o recunoasca, la place la nebunie starea asta.

Acesti Trazan neinfricati ai patului, acesti guru al sexului liber cred ca totul li se cuvine dar satisfactia cea mai mare vine atunci cand devin total insensibili, cand pot sa se culce la 2 ore de la o partida buna, cu o alta, fara macar sa se gandesca la cea dinainte. Si culmea, lor le este totul permis, e natural pentru ei ca barbati sa faca asta, fara remuscari.

Si atunci, de ce nu pot si fetele sa fie guvernate de pula? Nu, ele trebuie sa fie mereu guvernate de aceeasi si aceeasi pula. Sau nuh…?

M-am saturat sa mi se spuna ca sunt o fata buna (in sensul de buna la suflet), si ca barbatii prefera compania mea pentru ca e calda si cat se poate de agreabila iar orice conversatie normala nu are sanse sa degenereze rapid intr-o cearta, pentru ca pot discuta cu ei despre altceva in afara de unghii false, rujul de pe buze sau expunerea pielii la solar….cu alte cuvinte, m-am saturat sa fiu compania ideala a barbatilor guvernati de pula, dar in afara programului lor.

Ciudat, nici unul nu-mi da indicii ca as putea vreodata intra in viata lor de sub cearsaf.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: